avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna și orele suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna și orele suplimentare

Dacă salariatul a luat diurnă în ziua respectivă și depășește cele 12 ore de lucru,i se mai plătește ore suplimentare după(adică dacă a lucrat 13,14...16 ore)???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 10 Februarie 2019
Daca in situatia in care un salariat ,in delegatie, presteaza munca in afara duratei normale a timpului de lucru (40 de ore pe saptamana), munca astfel prestata este considerata munca suplimentara in baza art. 120 alin. (1) din Codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare diurnă +ore suplimentare GigiMarius38 GigiMarius38 Dacă se acordă diurna pe ziua respectivă și depășești cele 12 ore de lucru se mai în calcul orele suplimentare? (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca sunt plecat in deplasare 1 zi si 12 ore am dreptul ... georgian.c georgian.c Buna ziua, Daca sunt plecat in deplasare 1 zi si 12 ore am dreptul la 2 zile de diurna, dar am dreptul si la o zi libera ? sau daca sunt plecat 2 zile de ... (vezi toată discuția)
Activitate in weekend! Flav Flav Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca textul de mai jos din contractul de munca ma obliga sa prestez ore in weekend fara acordul meu. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)