avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... schimb/retur
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

schimb/retur

Buna seara,
Acum o saptamana am avut o clienta in magazin, care a achzitionat o pereche de cizme. Dupa o saptamana revine cu ele, purtate, zicand ca vrea sa le schimbe... o strang. Precizez ca doamna a probat cizmele in magazin si a fost multumita de produsul cumparat.
Cum ne pute proteja noi, magazin, de acesti clienti?
Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
and_reea85, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocatura Nitu Paul , Avocat 19:22, 30 Ianuarie 2019
Operatorul economic isi stablieste politica privind returnarea produselor fara defecte. Astfel, daca produsul pe care l-ati comercializat in magazin a fost corespunzator (fara defecte), nu sunteti obligata sa acceptati returnarea acestuia.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocatura Nitu Paul, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur bani miha hu miha hu Buna ziua Lucrez la un magazin de incaltaminte si am un client care a cumparat o pereche de adidasi si la doua zile a venit cu ei inapoi ca vrea banii inapoi ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului- returnarea unui produs ang3ly ang3ly Buna seara am achizitionat o pereche de cizme de piele care in momentul in care le-am incercat am simtit ca cizma stanga este fixa fata de dreapta care imi era ... (vezi toată discuția)
Reclamatie opc alinbaltag alinbaltag Am si eu o rugaminte la dvs. am achizitionat o pereche de ghete dintr-un showroom al unui magazin online. In momentul in care le-am primit am probat gheata ... (vezi toată discuția)