avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara - schimbare încadrare din portar în paznic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara - schimbare încadrare din portar în paznic

Sunt ag de securitate de 12 ani , am atestat si toate actele in regula. Sunt angajat la o institutie de invatamant in functia de portar , dar din data de 01-02-2019 mi-a fost schimbata incadrarea ca paznic . Este legal? Pt ca din cate stiu eu , functia de paznic e de necalificat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 31 Ianuarie 2019
Si portar ..tot necalificat este....in c.i.m. ce functie aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoaștere atestat calificare Ivanciu Daniel Ivanciu Daniel Bună ziua. Am fost obligați de instituție să urmăm cursuri de calificare de agent de securitate, cu o firmă agreată de aceasta. După obținerea ... (vezi toată discuția)
Cu respectul cuvenit, sunt angajat la un consiliu județean în ... iojiioji iojiioji Cu respectul cuvenit, sunt angajat la un consiliu județean în funcția de,, paznic \" eu având atestat de agent securitate. Din cunoștințele mele... ... (vezi toată discuția)
Refuzul incadrarii pe post dupa terminare cursuri de specialitate zott zott Buna ziua , acum 6 ani m-am angajat ca pompier - paznic la o institutie bugetara , ulterior am fost trimis la specializare ca si agent paza de catre acea ... (vezi toată discuția)