avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare permis

Noiembrie 2016/beat la volan/0.93 etilotest/2.40 sange.
Nu am antecedente rutiere penale.
Nu am refuzat testele.
Nu am fost chemat in instanta.
Nu imi permit avocat.
Cercetat in baza articolului 336 alin 1 cu specificatia ca nu mai am dreptul sa conduc,pana la finalizarea dosarului penal (conform procesului-verbal) .
Nu stiu cat mai am de asteptat si nu stiu unde m-as incadra cu fapta mea(stiu ca este de la 1-5
ani).
Va rog un sfat cu optiunile ce le am.
Rog si pe cei care au fost in situatii asemanatoare, sa spuna cum au procedat.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
marin744, utilizator
Cel mai recent răspuns: marin744 , utilizator 09:26, 1 Februarie 2019
Eu iti recomand avocat totusi.

Cel mai probabil, mai ales fara avocat o sa te alegi cu condamnare cu suspendare.
In cel mai bun caz, desi la alcolemia aia n-as crede, te alegi cu amenda penala.

In ambele cazuri permisul se anuleaza.
Este mai bine cu amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis marin744 marin744 Noiembrie 2016/beat la volan/0.92 etilotest/2.40 sange. Nu am antecedente rutiere penale. Nu am refuzat testele. Nu am fost chemat in instanta. Nu imi ... (vezi toată discuția)
Prins la volan cu o alcoolemie de 1,40 probe biologice , dupa noul cod penal e doar cu amenda ? lexoradeanu lexoradeanu [b]Prins la volan cu o alcoolemie de 1,40 probe biologice , dupa noul cod penal e doar cu amenda ?[/b] (vezi toată discuția)
Alcool la volan cristy46 cristy46 Buna Ziua va rog f mult daca imi puteti da un raspuns.In noiembrie 2016 am fost oprit de politia de frontiera pe teritoriul portului cta eram baut si au fost ... (vezi toată discuția)