avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... BLOCAT ROATA PARCARE MEGA IMAGE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

BLOCAT ROATA PARCARE MEGA IMAGE

Am gresit am lasat masina mai mult de 3 ore intrun colt al parcarii magazinului, vreau sa platesc sa pot pleca si nu se poate decat a doua zi , pe motiv ca firma care se ocupa de lucrul asta nu are program decat 8-21;00.
Este un abuz totusi?
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 12:08, 2 Februarie 2019
Nu este vorba de un abuz, pardon, este vorba de abuzul pe care dvs l-ati comis, abuz pt care de altfel va trebui sa platiti pt a putea scoate masina din parcarea MegaImage.
Proprietarul parking-ului are dreptul sa blocheze vehiculele care sunt parcate cu alt titlu decat cel de parking clientela.
Daca in hypermarket-uri fara galerii comerciale timpul mediu de parcare este de 01:10 ore in parking-urile de marketuri de cartier timpul mediu scade la max. 00:40 ore.
ATENTIE, daca însa parking-ul nu este clar marcat ca fiind parking de clientela masura este abuziva!!! ;-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum reacționăm la abuzul blocării roților de către agenții de pază ai magazinelor? iriholo iriholo Ce demersuri se pot face contra blocarii abuzive a rotilor la supermarket dupa 10 min de petrecut la cumparaturi? Am parcat unde parcau de obicei alte masini ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)
Parcare privată ocupată Gabriela_10 Gabriela_10 Buna seara, Sunt proprietara unui loc de parcare,desi este scris nr masinii pe asflat mai tot timpul locul il gasesc ocupat ,exista contraventie pentru cel ... (vezi toată discuția)