avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte în original pentru procură
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte în original pentru procură

Bună seara! Fostul meu soț este în Belgia și miercuri ar avea programare la ambasadă să-mi facă procuri pentru a putea ieși din țară cu fiul nostru. Mi-a spus că cei de la ambasadă i-au cerut actele mele și ale fiului nostru în original. Se pot face aceste procuri cu copii legalizate de mine la notar?
Vă mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: BRalucaM , utilizator 20:17, 3 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara,

Cred că a înțeles greșit soțul dvs., nu pot să cred că avem funcționari așa ciudați pe-acolo.
Nu e nevoie de actele în original.
În declarație trebuie să fie înscrise datele de pe ele și de aceea or fi cerut ceva din care el a înțeles asta. Pozați-le, sau scanați-le și trimiteți-le pe mail ca să le poată lista.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2019
Ares-3, moderator
I le-am trimis înainte să sune să facă programare și atunci i-au spus că îi trebuie originalele..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afectiune covid - parat in cauza buna seara! in cazul in care ... SANTIER SANTIER Afectiune Covid - parat in cauza Buna seara! In cazul in care unul dintre parati nu poate depune intampinare din motive ca este in carantina Covid, ce ... (vezi toată discuția)
Procedura schimbare certificat de nastere model vechi in certificat nou si apostilare burgundy burgundy Buna ziua, Am cautat mai multe informatii dar nu imi este foarte clar cum ar trebui sa procedez mai exact in cazul urmator. Fratele meu vrea sa se ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)