avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Afectiune Covid - parat in cauza Buna seara! In cazul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Afectiune Covid - parat in cauza Buna seara! In cazul in care ...

Afectiune Covid - parat in cauza

Buna seara!

In cazul in care unul dintre parati nu poate depune intampinare din motive ca este in carantina Covid, ce poate face?
In cazul in care avocatul unei parti nu poate fi prezent la unul din termene pe motiv Covid, ce se poate face?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SANTIER , utilizator 08:26, 20 Noiembrie 2021
Intampinarea se poate depune si pprin mail, în cazul în care av depune acte medicale pentru imposibilitatea de prezentare cauza se amână.
In cazul in care eu (justitiar) am situatia de mai sus (afectat covid) ca sa o pot depune online, am nevoie de semnatura electronica? O pot depune semnata in forma scanata?

Multumesc!
O redactati la calculator ,o semnati olograf,scanati sau pozati cu tel si apoi trimiteți pe mail,urmând să depuneti ulterior si ex cu semnatura originala
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. ... SANTIER SANTIER Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. Pe 30,12,2021 a devenit contact direct covid 19, A anuntat DSP, nu si med de familie (inca, ... (vezi toată discuția)
Cererea de chemare in judecata depusa online - 3 exemplare gev gev Buna ziua, daca depun online cererea de chemare in judecata cum fac cu exemplarele pentru pârât? Stiam ca trebuie depuse in 3 exemplare, dar online cum fac? (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)