avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare dauna auto de la societate de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare dauna auto de la societate de asigurari

Buna ziua!
Am de recuperat o dauna totala pe masina de la societatea de asigurare si au trecut cele 40 de zile in care trebuia efectuata plata. Am contactat societatea de asigurari si m au informat ca este data la plata, dar au mai trecut 2 saptamani de cand au zis ca au trimis o la plata. Ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2019
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 13:33, 4 Februarie 2019
Vă recomand să depuneți o petiție la autoritate [ link extern ]

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecata companie de asigurari Fantomel Fantomel Buna ziua, Am primit acum 1 saptamana in posta o scrisoare ca am fost dat in judecata de catre o companie de asigurari ,pentru o asigurare de locuinta . ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare dosar dauna mirel-d mirel-d ce termen de solutionare are un dosar de dauna auto daca la fata locului a avut loc o expertiza a politiei ca urmare a unei vatamari corporale? multumesc ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident in italia, polita asigurare rca din ro nykaelx nykaelx Am fost accidentat in Italia,accident cu daune doar materiale,de catre un cetatean Italian,am completat formularul de constatare amiabilă,eu având RCA ... (vezi toată discuția)