avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosare sterse de pe portal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosare sterse de pe portal

Anumite dosare au fost sterse de pe portal.just.ro . Pot fi accesate din alte surse? Ma refer: pe internet, e doar o curiozitate si nu ma duc la Curtea de Apel Bucuresti sa cer sentinta. Nu, nu sunt parte la dosar.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:09, 13 Februarie 2019
incerca-ti termene.ro
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc, dar nu scot banul ca sa vad daca un anume violator a pierdut apelul. Nu am niciun interes banesc/penal in cauza, doar eram curios.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2019
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa pedeapsa, ce trebuie sa fac? andpops andpops Buna ziua, povestea mea e in felul urmator: In noiembrie 2012 m-a mancat undeva sa sustrag anumite produse din magazinul in care lucram pe premiza ca era ... (vezi toată discuția)
Help! cum aflu despre o hotarare judecatoreasca (am nr dosar)? petre059 petre059 va rog sa ma ajutati cu un raspuns ,as dori sa stiu cum pot afla o hotarare judecatoreasca in cazul unui proces penal care a avut loc in anul 2001.am nr. ... (vezi toată discuția)
Termen legal recurs si formulare (penal) vm85 vm85 Buna seara, Va rog dati-mi un sfat, deoarece sunt putin cam speriat in acest moment. Sunt inculpat intr-un dosar penal, am fost arestat preventiv timp de 5 ... (vezi toată discuția)