avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema de exceptie cu o banca de prestigiu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema de exceptie cu o banca de prestigiu

Am solicitat in februarie 2009, un card de credit la o banca de renume, cu filiala in Bucuresti, in centru. Am dat peste o angajata care mi-a zis ca nu-mi iese score-ing-ul, dar imi iese la credit de nevoi personale, pe care mi-l transforma in card de credit, punandu-mi banii pe un card de debit mai vechi, pe care-l aveam la acea banca. Am intrebat-o daca este la fel ca un card de credit, si ea mi-a zis ca da, nu platesc nimic in plus, dobanda o platesc, doar daca folosesc banii, deci ca la credit card. Imi povestea, in schimb, ca are anexita, ca ii da banca pe toti afara, numai tampenii. In martie, m-a sunat sa-mi spuna ca pot sa ma duc sa-mi ridic banutii, cu alt ton, protocolar. Ce banuti sa ridic? Si atunci m-am uitat pe net si am vazut ce inseamna de fapt, un credit de nevoi personale. M-am dus la ea, si i-am zis ca-i fac plangere, dar m-a amenintat cu sinuciderea. Mi-a zis ca are 4 copii, care vor muri de foame, pentru ca mai are probleme si la alte dosare, legate de ipoteci. Si mi-a zis ca o s-o am pe constiinta, ca-si ia creditul meu asupra ei etc. Dar, ca gaseste ea o solutie. Mi-a dat telefonul ei, dar nu mi-a mai raspuns. M-am dus in aprilie la banca, si fusese concediata. Am facut o plangere, in care am explicat situatia, dar dupa alte cateva drumuri, nu mi s-a raspuns. Intre timp, au venit concediile, asa ca m-am dus pe 1 octombrie si am vorbit cu directoarea sucursalei. Mi-a zis ca totul se rezolva. ca au avut mari probleme cu angajata respectiva. Intre timp, am primit pe 22 oct., dupa 6 luni de la depunrerea reclamatiei, o adresa din Centrala bancii, care-mi comunica faptul ca creditul meu merge mai departe, din moment ce am fost informata despre detalii in momentul solicitarii creditului si al semnarii contractului. M-am dus iar la directoare si am facut alta plangere. Intre timp, am vrut sa rambursez creditul, sa stopez dobanda, dar directoarea m-a sfatuit sa mai astept, ca banca isi calculeaza stornarea acum, si mi-a garantat iar, ca n-o sa dau nici un ban.
Daca imi raspundeau la prima reclamatie, in timp util, adica in 30 de zile, plateam atunci 2000 RON, pe care mi-i asumam, ca taxa pentru naivitate, dar acum , banca si-a luat 600 RON pe luna+comision de acordare credit, trebuie sa achit si comision rambursare, deci ajung la 7000 RON, pentru nimic.
Intrebarea mea este: ce sa fac? Daca ma ating de credit, scotand banii ca sa rambursez, imi asum totusi, creditul? Sa mai am incredere, inca o data, in directoarea sucursalei?
Cel mai recent răspuns: zainea liliana , utilizator 15:48, 18 Noiembrie 2009
mai bine nu ai incredere in ei sunt niste hoti .de ce crezi ca te tot amana?doar doar te lipsesti si platesti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi aldancila aldancila Buna ziua, Sunt client banca Transilvania unde am card de salar cu descoprire sub suma incasata lunar din salar si un card MASTER CARD FORTE . Din data de ... (vezi toată discuția)
Teapa brd nicu74 nicu74 Am scos in 2006 de la BRD un credit de nevoi personale de 13000ron si dupa doua saptamani am rambursat integral creditul, platind si comision de rambursare ... (vezi toată discuția)
Probleme credit banca geaninascarlat geaninascarlat Buna seara, Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cum trebuie procedat astfel incat sa le dau o lectie celor de la BP, In anul 2007 am facut un credit in ... (vezi toată discuția)