avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... S 1046 declaratia de inactivitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

S 1046 declaratia de inactivitate

S 1046 aferenta anului 2018 se poate depune si la ghiseu pana pe 01.03.2019 sau numai online?
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 18:31, 7 Februarie 2019
Ordin 10/2019:

3.3.
(1) Entităţile care nu au desfăşurat activitate de la constituire până la sfârşitul exerciţiului financiar de raportare nu întocmesc situaţii financiare anuale, urmând să depună în acest sens la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice o declaraţie pe propria răspundere a persoanei care are obligaţia gestionării entităţii.
......
(3) Declaraţia prevăzută la alin. (1) şi înştiinţarea prevăzută la alin. (2) se vor depune în format electronic. În vederea depunerii declaraţiei de inactivitate şi a înştiinţării menţionate în formă electronică, având ataşată o semnătură electronică extinsă, sau numai în format hârtie şi în format electronic, entităţile folosesc programul de asistenţă pus la dispoziţie gratuit de către Ministerul Finanţelor Publice pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am constatat preluarea greșită, ani la rând, a capitalului social în bilanț. cum se poate corecta această eroare? ionela11 ionela11 Buna ziua, Am constatat ca s-a preluat gresit capitalul social in bilant trebuia sa fie 200 lei in loc de 210, ...si asta ani la rand. Cum se poate corecta ... (vezi toată discuția)
Declaratie inactivitate srl pe 2018/d100/bilant contabil sierra sierra Am infiintat un SRL in decembrie 2018, care nu a avut activitate. (Trebuie intai sa obtin mai multe autorizatii.) Trebuie sa depun bilant contabil pentru 2018? ... (vezi toată discuția)
Bilant iunie 2013, zip Marin SM Cristina PFA Marin SM Cristina PFA contabila firmei a facut bilantul la iunie 2013 si a plecat in concediu cand ne-am dus cu bilantul la ANAF , au spus ca nu are zip-ul pe CD Am zip-uit tot ... (vezi toată discuția)