avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Concediu in Italia ma pot angaja in Romania?
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Concediu in Italia ma pot angaja in Romania?

Sunt in concediu de odihna in Italia si vreau sa ma angajez in romania in aceasta perioada ce se intampla cu contractul nedeterminat din Italia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 7 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se va intampla nimic, va ramane activ pana il veti inceta ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal/postnatal, cresterea copilului si restructurarea postului nic23ro nic23ro Buna ziua. Sunt angajata pe perioada nedeterminata, de mai mult de 12 luni, la o societate comerciala mare, cu filiale in toata tara, in acest moment sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in italia Topa Topa Lucrez la o societate in italia cu contract de munca pe perioada nedeterminata si venind in Romania in concediu de odihna am avut problema de sanatate si m-am ... (vezi toată discuția)
Neclaritati-concediul de odihna bertha28 bertha28 Buna ziua, Lucrez la o companie franceza in Oradea de 2 ani de zile, angajata cu carte de munca, 8h/zi. Problema mea si a multor alti angajati este de ce ne ... (vezi toată discuția)