avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASS 2018
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASS 2018

Bună ziua! Sunt platitoar fără venit la casa de sănătate,pe anul 2018 am plătit 190 Ron pe luna, timp de 12 luni.Am aflat ca legea s-ar fi schimbat și ca nu trebuia sa plătesc atâtea bani .Dacă este așa a-și vrea sa știu cum pot proceda sa mi se restituie diferența de bani ?Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:25, 8 Februarie 2019
Pai pe ce baza ati platit anul trecut? Nu ati depus declaratia unica in care sa fi optat pentru plata doar pentru sase luni? Mergeti la finante cu ea si intrebati daca cumva puteti depune o declaratia unica rectificativa pentru a o corecta. Altfel nu.
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass ca persoana fara venituri mircea tudor mircea tudor DE CE MI SE IMPUNE PLATA SILITA A CAS. DE CE TREBUIE OBLIGATORIU SA PLATESC UN AN ACEASTA TAXA , CHIAR DACA NU AM DIN CE ? DE CE NU POT PLATI O LUNA SAU DOUA ? (vezi toată discuția)
Cand se plateste cass pe dividentele din 2018 ?! avo7 avo7 Buna ziua, Nu am inteles cum se platesc contributiile acelea la sanatate (micro fara salariat). Se platesc contributii la sanatate in 2019 pt 2018 daca ... (vezi toată discuția)
Plata cass persoane fara venituri catalinapredescu catalinapredescu Am completat în februarie 2018 declaratia 604 pe o perioada de 12 luni. De atunci plătesc lunar cass de 190 ron. Odată cu apariția noii declarații unice ... (vezi toată discuția)