avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass ca persoana fara venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass ca persoana fara venituri

DE CE MI SE IMPUNE PLATA SILITA A CAS. DE CE TREBUIE OBLIGATORIU SA PLATESC UN AN ACEASTA TAXA , CHIAR DACA NU AM DIN CE ? DE CE NU POT PLATI O LUNA SAU DOUA ?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:05, 19 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca persoana fara venituri, in acest an ar fi trebuit sa depuneti declaratia unica in care optati sa platiti cate 190 lei timp de sase luni si erati asigurat la sanatate tot anul.
Am inteles asta , desi nu am stiut la timp. Ce optiuni am in continuare ? Sau nu mai am ...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ramane valabil in continuare sa depuneti acea declaratie ca persoana fara venit. Mergeti la finante si va vor ajut ei cu formularul si cu completarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass persoane fara venit mariana genoiu mariana genoiu Buna ziua. Am si eu un prieten care vrea sa se asigure medical si sa obtina cardul de sanatate dar nu stim care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmam. Daca ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi platesc singura cass? adriana.toader92 adriana.toader92 Buna ziua! Angajatorul m-a platit pana acum cu contract individual de munca si drepturi de autor. Incepand din septembrie, ma va plati doar pe drepturi ... (vezi toată discuția)
Cass 2018 nicoleta1977 nicoleta1977 Bună ziua! Sunt platitoar fără venit la casa de sănătate,pe anul 2018 am plătit 190 Ron pe luna, timp de 12 luni.Am aflat ca legea s-ar fi schimbat și ... (vezi toată discuția)