avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce declaratii depune o Intreprindere Individuala in ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce declaratii depune o Intreprindere Individuala in 2019?

Ce tipuri de declaratii trebuie sa depuna o Intreprindere Individuala in anul 2019?

Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: imike1 , utilizator 19:30, 8 Februarie 2019
Doar declaratia unica in care pe de o parte inchideti anul 2019 si pe de alta, declarati valorile estimate la venitul brut si cheltuielile deductibile pentru 2019. Si in utima parte a declaratiei completati despre contributiile sociale daca este cazul.
Declaratia o depuneti numai prin internet folosind contul deschis pe numele si cnp-ul dumneavoastra de pe spatiul privat virtual.
MULTUMESC

Seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii la stat intreprindere individuala byiutzis byiutzis Buna ziua, Vreau sa infiintez o intreprindere individuala, si doresc sa aflu ce contributii trebuie platite la stat si ce acte se depun si unde dupa ... (vezi toată discuția)
Contributii platite in cazul unei intreprinderi individuale D.Ionela89 D.Ionela89 Buna ziua, as dori sa stiu in cazul unei persoane care isi deschide o intreprindere individuala in cadrul unei policlinici (contract de prestari servicii catre ... (vezi toată discuția)
Contributi la un pfa pensionar omoro omoro Ce contributii trebuie sa platesc la stat daca o sa am un pfa si sunt pensionar si daca sunt mai mici decat in cazul unui srl in care as fi obligat sa fiu ... (vezi toată discuția)