avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Acord de mediere divorț: este obligatoriu ca medierea ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Acord de mediere divorț: este obligatoriu ca medierea să se facă în orașul de reședință al uneia dintre părți?

buna ziua ..ptr acordarea unui divort prin mediere este necesar ca medierea sa se faca in orasul de resedinta a uneia dintre parti? mentionez ca nici unul dintre soti nu mai locuieste la adresa din buletin.. in principiu m-ar interesa sa stiu daca exista posibilitatea de a initia o mediere din alt oras in afara celui de resedinta... multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
@mediatorvioricaungureanu:
Dvs ati citit topicul? Ce anume doriti sa mediati daca partile se inteleg?
Daca exista neintelegeri cu privire la continuarea casatoriei, partaj, la exercitarea autoritatii parintesti, la stabilirea domiciliului minorului sau a pensiei de intretinere, recomand medierea.
Dvs insa v-as recomanda sa va temperati limbajul, pare ca va rastiti la mine si nu cred ca este cazul.
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medierea in caz de divort cu minori fediucelfelicia fediucelfelicia buna ziua,am 2copii in varsta de 4 si5ani.sotul este sofer dar in ultimul timp sa apucat de bautura fiind violent fizic si verbal.cum as putea proceda si daca ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord mihai2petru mihai2petru eu si sotia mea vrem sa divortam problema este ca avem doi copii de 2 ani si sunt dispus sa platesc pensie alimentara dar nu vrem sa cheltuim pe avocati se ... (vezi toată discuția)
Divort, ambii soti in strainatate catalinstanescu catalinstanescu Buna ziua , am si eu o intrebare ,baiatul meu s-a casatorit in septembrie anul trecut .Casatoria celor doi s-a derulat pe parcursul a doua luni ,dupa care a ... (vezi toată discuția)