avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nu pot deschide un depozit la o banca
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nu pot deschide un depozit la o banca

Buna seara! Am fost la o banca unde am vrut sa deschid un depozit la termen pentru ca au dobanzi bune si am fost refuzata pe motiv ca nu sunt nici salariata, nici pensionara. Pentru a putea depune banii, am cerut deschiderea unui cont curent unde sa se faca transferul banilor si mi-au spus ca nu se poate si nici alta solutie nu mi-au oferit, doar m-au refuzat pe motiv ca astfel se evita fraudele. Cred ca politia, DIICOT, sau nu stiu ce institutie se ocupa cu asa ceva si pot face verificari la sesizarea bancii, dar mie nu mi se pare in regula sa nu imi pot deschide cont la acea banca doar pentru ca nu imi gasesc de lucru la 58 de ani.
Intrebarea mea este daca asta e discriminare sau doar bataie de joc.
Metionez ca
1 - am fost si la alte banci din orasul meu, am intrebat daca pot deschide un cont curent in care sa se faca transferul banilor, apoi sa constitui un depozit si mi-au spus ca se poate fara nici o problema chiar daca nu am servici
2 - am trimis o sesizare online bancii respective si mi s-a spus sa ma duc la agentia respectiva si sa 'urmez pasii' pentru deschiderea contului ceea ce am si facut; doar am completat cererea si urmeaza sa o aprobe o comisie, dar nu se stie cand si uite asa pierd oferta care ma interesa
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2019
dara3923, utilizator

Alte discuții în legătură

Dobanda depozite markomarius1 markomarius1 Buna seara, Am o mare nelamurire cu privire la dobanzile practicate de intitutiile financiar-bancare romanesti. Am pus o suma de bani in banca sub forma de ... (vezi toată discuția)
Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)
Incheierea de catre banca a unei asigurare de viata fara acordul clientului pentru un simplu cont de ron mitachealina mitachealina Buna ziua, Anul trecut prin vara mi-am deschis un cont de RON. De la inceput mi-au spus de la banca cum ca trebuie incheiata o politia pentru asigurare de ... (vezi toată discuția)