Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Mlucia 
	    	Utilizator

Mlucia 
	    	Utilizator	    

Trebuie adus un nou concediu medical numai cu perioada 14.02.2019 - 28.02.2019 ... pana atunci nu are cum sa le mai aduca .
Incepand cu data de 14.02.2019 , ii incetati suspendarea c.i.m. pentru revenirea din primul CCC si va sta in medical pana va intra din nou in CCC2.
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 constantin2408	                   

va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta:
avem o angajata care .este insarcinata .
are 12 luni lucrate ,dar o luna din cele 12 ,a fost in concediu ... (vezi toată discuția)
	                    constantin2408	                   

va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta:
avem o angajata care .este insarcinata .
are 12 luni lucrate ,dar o luna din cele 12 ,a fost in concediu ... (vezi toată discuția)

marianabacescu	                   

Acordare concediu medical pentru sarcina si lauzie dupa incetarea concediului crestere si ingrijire copil pana la 2 ani. Care este stagiul de cotizare in cazul ... (vezi toată discuția)
	                    marianabacescu	                   

Acordare concediu medical pentru sarcina si lauzie dupa incetarea concediului crestere si ingrijire copil pana la 2 ani. Care este stagiul de cotizare in cazul ... (vezi toată discuția)

Alexandra c	                   

Buna seara, pe 09.01.2018 m-am angajat la o companie. Pe 07.02.2017 am intrat in concediu ingrijire copil pentru 10 zile. Eu anul asta am iesit din crestere ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandra c	                   

Buna seara, pe 09.01.2018 m-am angajat la o companie. Pe 07.02.2017 am intrat in concediu ingrijire copil pentru 10 zile. Eu anul asta am iesit din crestere ... (vezi toată discuția)