avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare- transmitere pontaje
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare- transmitere pontaje

Buna ziua,

In Actul Aditional incheiat pentru detasare este prevazuta obligatia de a transmite angajatorului (care a dispus detasarea), anterior platii salariilor pontajele, copiile dupa certificatele de concedii medicale etc., In cazul in care angajatul va contribui pt asigurarile sociale in statul in care a fost detasat, ar trebui exclusa aceasta obligatie sau mentinuta?


In contract se mentioneaza un salariu brut in lei pe cand in scrisoarea pe care a semnat-o angajatul salariul de baza este un salariu net in euro. In cazul in care angajatul doreste un salariu net in euro, cum trebuie procedat?
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: maadalina18 , utilizator 16:33, 11 Februarie 2019
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca la unitatea la care se detaseaza un salariat animarsrl animarsrl Buna ziua, Un salariat al unei institutii publice1 a fost detasat la o alta institutie publica 2. Institutia publica 2 incheie un contract de munca sau un ... (vezi toată discuția)
Detasare si nesuspendarea cim DoinaT DoinaT In situatia detasarii de la un SRL la o entitate publica ( cu 8 ore), angajatul a ramas angajat cu o ora la SRL ; este corect?...avand in vedere prevederile ... (vezi toată discuția)
Buna adrianas26 adrianas26 Am nevoie de un pic de ajutor,am lucrarea de licenta in vara sunt la drept si am lucrarea cu titlul Obligatia de fiodelitate fata de angajator in executarea ... (vezi toată discuția)