avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Toleranta itp expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Toleranta itp expirat

Buna ziua! Lucrez in Germania si am masina înscrisă pe Romania. Pe data de 27 aprilie îmi expira rar-ul, în țară pot ajunge pe data de 5 mai. Am toleranta o săptămână doua? În ambele țări? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:15, 12 Februarie 2019
Va expira itp-ul adica ?
Nu veti avea parte de intelegere daca va descopera. Il faceti acolo unde sunteti.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
gi-jane2, moderator
Probabil ati dorit sa precizati ca expira ITP-ul
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada clementa si neaplicare sanctiuni in cazul depistarii de vehicule circuland pe drumurile publice fara ITP valabil
Puteti realiza ITP in Germania,care este valabil strict pe teritoriul respectiv sau puteti veni cu vehiculul pe platforma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspectie tehnica Vasile25uk Vasile25uk Salutare. Am o masina de spania si nu mai am inspectie tehnica la ia si momentan sunt in anglia cu ea. Asi dori sa vin in tara dupa care sa o inscriu pe ro. ... (vezi toată discuția)
Sunt in germania, tuv-ul mi-a expirat din 1 ianuarie 2024, vreau ... Trois18 Trois18 Sunt in Germania, TUV-ul mi-a expirat din 1 ianuarie 2024, vreau sa vin cu masina in Romania pentru a o inmatricula aici, aveti imi poate restrictiona vamesul ... (vezi toată discuția)
Inspectia tehnica periodica nestian_marian nestian_marian Buna ziua Am un prieten care a stat in strainatate 7 luni cu masina ,acum doreste sa vina in tara dar a constatat ca a expirat ITP-ul.Ce poate sa pateasca de ... (vezi toată discuția)