avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot lua legătura cu dvs sa vă spun problema mea?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot lua legătura cu dvs sa vă spun problema mea?

Nume scris incorect la Casa Pensii,,greșit din 2003,firma e închisă ,nu știu cu cine sa iau legătura,la adresa este alta firma,și nu știu ce să fac,Am dus o adeverință la ei la casa pensii,dar mi au cerut o declarație rectificativa A12,cred și nu are cine sa mi o de-a,nu știu cu cine sa iau legătura.Mentionez că datele personale sunt corecte,doar numele este greșit!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 13 Februarie 2019
Solicitati la ITM eliberarea dfeclaratiei rectificative daca aveti siguranta ca societatea angajatoare nu mai este
Poate ne spuneti si noua baza legala prin care ITM-ul elibereaza asa ceva ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am adeverință cu vechimea în muncă eliberată ... Mareș231 Mareș231 Bună ziua! Am adeverință cu vechimea în muncă eliberată de ITM, ptr 6 luni(nu am avut carnet de muncă, societatea radiata, arhiva inexistenta) Casa de ... (vezi toată discuția)
Retineri pensie florenta09 florenta09 Unei persoane i s-a oprit 200 lei din pensie pentru urmatorul motiv: a obtinut venituri in valoare bruta de 32 lei, adica 23 lei net, de la ultimul loc de ... (vezi toată discuția)