avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat fiscal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat fiscal

Bună ziua. Am cumparat un autoturism, am făcut act de vanzare-cumparare, dar fostul proprietar refuză să îmi dea certificatul fiscal. Ms tot amână de 6 luni...Ce pot face în această situație?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:50, 13 Februarie 2019
Ce fel de document achizitie vehicul ati incheiat in lipsa certificatului fiscal ?
Aspectul ca vanzatorul refuza predare certificat fiscal atesta faptul ca poate avea debite la administratia fiscala,situatie in care pana la achitarea acestora nu v-a putea obtine certificatul fiscal
Notificati oficial vanzatorul cu obligatia depunerii certificatului fiscal-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscal masina Nichitac Nichitac Am cumpărat recent o mașină iar fostul proprietar nu vrea sa imi dea fiscalu. Ce pot face eu? (vezi toată discuția)
Ce e de facut daca vanzatorul nu imi da certificatul de atestare fiscala al autoturismului ruxy-ruxandra ruxy-ruxandra Buna ziua. Am cumparat anul trecut un autoturism, urmand ca proprietarul sa ne trimita ulterior certificatul de atestare fiscala, lucru care nu s-a intamplat ... (vezi toată discuția)
Inseleciune cu un autoturism Mariusbily09 Mariusbily09 Salutare ! Cineva care ma poate ajuta cu un sfat.?.am cumparat in urma cu cateva zile un autoturism din zalau.proprietarul mi -a dat briful numere rosii mai ... (vezi toată discuția)