avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare post

Buna ziua.Daca sunt insarcinata si postul meu se desfiinteaza ce se intampla cu indemnizatia mea?ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 23:50, 23 Noiembrie 2009
Codul Muncii-Art. 60. - (1) Concedierea salariaţilor nu poate fi dispusă:
c) pe durata în care femeia salariată este gravidă, în măsura în care angajatorul a luat cunoştinţă de acest fapt anterior emiterii deciziei de concediere;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna si concediul medical in timpul sarcinii C.Geta C.Geta buna seara.sunt angajata din 01.09.2012.sunt insarcinata in 22 de saptamani.am 74 zile de cm pentru ca am o sarcina cu pb.nu ma incadrez in cele minim 90 zile ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate olgutza_83 olgutza_83 sunt angajata din 1 iulie 2009 cu forme legale. Daca raman insarcinata pot beneficia de concediu de maternitate si de indemnizatiea aferanta?Din ce luna pot ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul sarcinii? aba1011 aba1011 Tocmi am fost anuntata ca departamentul de vanzari directe din cadrul firmei se desfiinteaza in toata tara de la inceputul lui decembrie.Inca nu mi s-a inmanat ... (vezi toată discuția)