avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc profesor suplinitor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc profesor suplinitor

Sunt angajata profesor suplinitor pana la data de 31 august 2019. Urmeaza sa nasc in aprilie. Intrebarea mea este daca mi se plateste indemnizatia pentru crestere a copilului pana la 2 ani sau trebuie sa merg la titularizare in vara anului acesta si sa iau orice post urmand sa anunt apoi ca sunt in ccc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 15 Februarie 2019
Beneficiati de indemnizatia pentru crestere a copilului pana la 2 ani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil vioili vioili Buna ziua, Sunt profesor suplinitor ,contractul de munca se incheie la data de 31 august 2010 si urmeaza sa nasc in decembrie 2010.La 1 septembrie trebuie ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate & de crestere a copilului m1ha1g m1ha1g Pentru profesori suplinitori sunt necesare actiuni suplimentare pentru obtinerea acestor concedii ? Colege de-ale mele spuneau ca e obligatoriu sa merg si sa ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Lucrez in invatamant de 2 ani, ca profesor suplinitor calificat, deci cu un contract pe perioada determinata. Contractul meu se termina pe data de ... (vezi toată discuția)