avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor vechime

trebuie sau nu inscris in contractul individual de munca si daca nu cum se evidentiaza acesta. care este sporul de vechime la o vechime de 29 ani si 7 luni.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 26 Noiembrie 2009
MihaelaStancu a scris:

multumesc.
ceea ce nu imi era/este clar : daca exista obligativitatea inscrierii sporului de vechime in contractul individual de munca (respectiv mentionarea EXPLICITA a sporuluide vechime, in cazul meu de 25%) sau este "subinteles". am un salariu brut (1819) si un salariu net (1300) sa inteleg ca acesta suma (1300) include IMPLICIT si sporul de vechime ?!?
va multumesc din nou !
zi buna!

Trebuie prevazut explicit ca sporul de vechime se acorda la salariul de baza sau este inclus in salariul de baza.
In conditiile in care c.i.m. s-a incheiat fara aceasta mentiune, atunci se poate incheia un act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de vechime ContSters74221 ContSters74221 exista obligativitatea platii unui spor de vechime la societatile private? daca da ,cat este in procente? (vezi toată discuția)
Despre sporuri crystofor crystofor as dori sa stiu cum se calculeaza soprurile la salariul de incadrare si baza legala prin care sunt stabilite minimurile % si impartirea soprurilor si la ce se ... (vezi toată discuția)
Plata sporului de vechime este obligatoriu pentru toti angajatorii? loredana1973 loredana1973 Buna ziua,am nevoie de ajutor pentru negocierea salariului! Societatea unde lucrez,m-a angajat cu salariul de debutant pentru studii superioare.La ... (vezi toată discuția)