Buna ziua!
In data de 07/05/2018 am vandut un autovehicul iar cumparatorul nici pana in ziua de azi nu a inmatriculat autovehicolul pe numele sau.
Mentionez ca eu in baza contractului de vanzare cumparare am scazut masina de la DITL,am mentionat pe spatele certificatului ,,instrainat catre la data de"si am depus si cerere de instrainare catre DRPCIV .
In data de 07/11/2018 am primit acasa o amenda pe care am contestat-o in instanta.
Am depus si o plangere catre politia rutiera si astept raspuns de la ei.
Am inteles ca pot cere si radierea in instanta sau sa invoc obligatia de a face si sa il oblig sa inmatriculeze masina.
Daca are cineva alta idee sunt deschis la orice.
Multumesc si o zi frumoasa!
Atat timp cat dv ati radiat bunul mobil de pe rolul dv fiscal despre ce radiere in instanta faceti vorbire ?
Notificati oficial cumparatorul cu obligatia finalizarii procedurii de inmatriculare auto-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutiuonarii in instanta
Buna seara!
Am informat cumparatorul si nu are nici cea mai mica intentie de a inmatricula autovehicolul,ma duce cu vorba din noiembrie,asa ca nu imi ramane decat sa solutionez totul in instanta.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Radiere vehicul
Roby1967
Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)