avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Bună ziua. Dacă s-a semnat în fața notarului că renunță la succesiune se mai poate răzgândi dupaia persoana respectivă?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 12:53, 19 Februarie 2019
Doar daca nu a trecut 1 an de la deces si succesiunea nu a fost acceptata de ceilalti mostenitori.
Altfel, nu.
Numai daca succesiunea nu a fost acceptata de alti succesori, in termenul de 1 an, termenul de optiune succesorala, puteti revoca declaratia de renuntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune massimo massimo daca unul dintre mostenitori da declaratie ca renunta la mostenire prin declaratie la notar se mai poate razgandi? (vezi toată discuția)
Acceptare succesiune Barzote Barzote Buna ziua, Pot deschide singur acceptarea succesiunii la notar fara ca ceilalti mostenitori sa fie prezenti ? Fac acest lucru deoarece ceilalti nu sunt ... (vezi toată discuția)
Anulare renuntare la mostenire darek40 darek40 Buna ziua, In urma decesului bunicului meu urmata de cel al tatalui meu ne-am prezentat in fata notarului pentru dezbaterea succesiunii. Masa succesorala a ... (vezi toată discuția)