avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... societate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

societate

informatii va rog : poate functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde cateva persoane doresc sa lucreze intr un spatiu comun ( inchiriat) dar fiecare sa plateasca ce consuma etc sa nu existe sef si angajat!!? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Coman , Avocat 08:37, 21 Februarie 2019
Daca contul indicat nu mai exista, atunci plata nu va putea fi efectuata sau daca poate fi efectuata, banii se vor intoarce in contul platitorului. Cel mai bine trimite-ti un email sau luati legatura cu ei si indicati contul iban valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot functiona intr - un spatiu doua pfa? adno adno Pot functiona intr - un spatiu doua Pfa?! Cum pot deschide o firma ( ex : salon de infrumusetare coafor si manichiura) unde persoanele doresc sa lucreze intr ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)
Controale pfa dintr-un salon de infrumusetare ataela ataela Buna ziua,suntem 3 PFA-uri intr-un salon de infrumusetare-masaj,coafor,manichiura-. In cazul unor controale,se verifica salonul sau fiecare PFA in parte? De ... (vezi toată discuția)