avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Producere si promovare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Producere si promovare

Salut
Am cativa prieteni care fac muzica intr-o formatie
daca piesele lor le vand in magazine specializate de catre ei adica fara ajutorul unei case de discuri, doar un SC "producator si distribuitor" srl de muzica este legal ?

sau sunt anumite termene de a putea comercializa muzica care o faci ?
Cel mai recent răspuns: AurelianD , utilizator 14:39, 19 Noiembrie 2009
S.C. "producator si distribuitor" srl de muzica este in fapt casa de discuri in care se pare ca prietenii dvs. au si drepturile de autor.
deci in concluzie "SC producator si distribuitor" nu trebuie sa mai aiba alte obligati decat taxele catre stat din profit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica la petreceri, nunti... ref. dreptul de autor edia76 edia76 buna ziua! Am o situatie de rezolvat si am apelat la dvs... in speranta unei rezolvari. Stiu pe cineva care lucreaza la o firma care organizeaza nunti, ... (vezi toată discuția)
Taxa pt radio online privind drepturile de autor claudiu.ar claudiu.ar buna ziua, vreau sa fac un radio online si sa pun muzica comerciala.pe viitor o sa bag si reclame. as dori sa stiu cat ma costa taxa pe drepturile de ... (vezi toată discuția)
Magazin online de muzica smarty67 smarty67 Ma poate indruma si pe mine cineva?....vreau sa-mi deschid un magazin online de muzica cu download piese direct de pe site. Imi trebuie ceva autorizatii? Eu am ... (vezi toată discuția)