avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Decontare navetei cadrelor didactice
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Decontare navetei cadrelor didactice

Daca eu nu am permis,dar sotul ma duce cu autoturism ,pe numele lui ,pana la locul de munca,pot beneficia eu de decontarea navetei?

Alte discuții în legătură

Naveta cadre didactice kis.katalin kis.katalin Buna ziua, Am o cadre didactice care solicita decontarea navetei cu autoturism, respectiva 7,5 l benzina premium/100 km. Dar mentionez ca cadre didactice ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt învățătoare și fac naveta la școală cu ... Maria.vladoiu2810@gmail.com Maria.vladoiu2810@gmail.com Bună ziua! Sunt învățătoare și fac naveta la școală cu mașina soțului. Menționez că nu am permis de conducere, mașina fiind condusă de soțul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am înțeles că mesajele pe care vi le-am trimis ... Maria.vladoiu2810@gmail.com Maria.vladoiu2810@gmail.com Bună ziua! Am înțeles că mesajele pe care vi le-am trimis ca răspuns la întrebarea pusă de dumneavoastră.nu au fost transmise /salvate, deși mie îmi ... (vezi toată discuția)