avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am înțeles că mesajele pe care vi le-am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am înțeles că mesajele pe care vi le-am trimis ...

Bună ziua!
Am înțeles că mesajele pe care vi le-am trimis ca răspuns la întrebarea pusă de dumneavoastră.nu au fost transmise /salvate, deși mie îmi afișa de fiecare dată că au fost transmise cu succes .
Vă răspund din nou.
Doamna contabila spune ca așa prevede legea 569 privind decontarea navetei profesorilor. Beneficiază de decont cadrele didactice care fac naveta cu autoturismul, dacă au permis de conducere și masina este înmatriculată pe numele solicitantului, nu al soțului. Doresc să mă lămuriți dumneavoastră dacă este logic și legal acest lucru, deși eu știu că orice bun dobândit în timpul căsătoriei este considerat proprietate personala chiar dacă este este trecut în acte doar numele unuia dintre soți. Aștept răspunsul de la dumneavoastră, ca să știu cum să acționez în continuare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 2 Aprilie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mesajele trimise contin doar raspunsul meu si problema dvs , nu si ce ati postat acum.

Naveta beneficiarilor poate fi efectuată cu autoturismul/ambarcațiune proprietate personală sau deținut/ă legal cu orice titlu.

Masina achizitionata in timpul casatoriei este bun comun,, potrivit art. 339 C.civ. ... din cate stiu, in actele masinii se trece un singur proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Naveta cadre didactice kis.katalin kis.katalin Buna ziua, Am o cadre didactice care solicita decontarea navetei cu autoturism, respectiva 7,5 l benzina premium/100 km. Dar mentionez ca cadre didactice ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt cadru didactic intr-o scoala de la tara si fac ... Diana.E Diana.E Buna ziua! Sunt cadru didactic intr-o scoala de la tara si fac naveta 34 de km in fiecare zi cu masina personala din oras.. Mentionez ca nu ma incadrez cu ... (vezi toată discuția)