avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt învățătoare și fac naveta la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt învățătoare și fac naveta la școală cu ...

Bună ziua!
Sunt învățătoare și fac naveta la școală cu mașina soțului. Menționez că nu am permis de conducere, mașina fiind condusă de soțul meu. Până acum am beneficiat de decontarea navetei, însă începând cu acest an școlar nu mai am dreptul pe motiv că nu am permis de conducere și masina nu este pe numele meu.
Mulțumesc pentru înțelegere și aș dori un răspuns la această întrebare.

Alte discuții în legătură

Naveta cadre didactice kis.katalin kis.katalin Buna ziua, Am o cadre didactice care solicita decontarea navetei cu autoturism, respectiva 7,5 l benzina premium/100 km. Dar mentionez ca cadre didactice ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt cadru didactic la o școală gimnaziala din ... Maria.vladoiu2810@gmail.com Maria.vladoiu2810@gmail.com Bună ziua! Sunt cadru didactic la o școală gimnaziala din mediul rural și aș dori să știu dacă mai am dreptul la decontarea navetei. Menționez că ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am înțeles că mesajele pe care vi le-am trimis ... Maria.vladoiu2810@gmail.com Maria.vladoiu2810@gmail.com Bună ziua! Am înțeles că mesajele pe care vi le-am trimis ca răspuns la întrebarea pusă de dumneavoastră.nu au fost transmise /salvate, deși mie îmi ... (vezi toată discuția)