avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Act vânzare remorca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Act vânzare remorca

Am convenit cu vânzătorul sa cumpăr o remorca. I am dat copie buletin. El a făcut actul de vânzare cumpărare la birou acte. A scos fiscalul pt remorca. Eu nu mai pot cumpăra remorca din motive obiective. Ce se întâmplă cu contractul? Eu nu l-am semnat. Poate el. Nu știu. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:41, 22 Februarie 2019
Din ce spuneti, vanzarea nu s-a facut fiindca nu ati semnat contractul de vanzare-cumparare.
daca nu a scris pe certificatul de inmatriculare fraza cu :"instrainat catre..." nu se intampla nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Radiere auto in vederea inmatricularii trafyctz trafyctz Buna ziua, astazi Sambata 23-03-2013 am vandut o masina care era pe numele meu. Am fost la cineva care se ocupa cu acte auto si mi-a facut decat actul de ... (vezi toată discuția)