avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Accize import bauturi alcoolice (vin) din si in ...
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Accize import bauturi alcoolice (vin) din si in spatiul UE

As dori sa efectuez un import de vin din UE in Romania. As dori sa stiu care este procedura legata de taxe si daca si unde se platesc accize. Se pot recupera din tara unde este produs vinul?
Cel mai recent răspuns: RobertulH , utilizator 15:47, 25 Noiembrie 2020
Buna ziua, ati aflat cumva raspunsul pentru aceasta intrebare? Am aceeasi curiozitate. As dori sa import bauturi alcoolice (vin spumant) din UE, din productii proprii. As vrea sa stiu ce fel de acte/autorizatii/accize trebuie platite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara bauturi alcoolice si cafea prajita viniqum viniqum Buna ziua , Florin Chiriac este numele meu , iar compania pe car eo reprezint vrea sa achizitioneze spre vanzare bauturi alcoolice( vin linistit , bere) ... (vezi toată discuția)
Obligatii producator vin animis animis Buna ziua, o intreprindere individuala care se ocupa cu cultivarea strugurilor, productia si comercializarea vinului doreste sa inceapa activitatea si se afla ... (vezi toată discuția)
Marcare bauturi alcoolice wex wex Potrivit prevederilor Sectiunii a 8-a din Codul fiscal : Art. 202. - (1) .........marcarea se aplică următoarelor produse accizabile: a) produse ... (vezi toată discuția)