avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agenti imobiliari falsi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agenti imobiliari falsi

Care este pedeapsa pentru persoanele care care incheie contracte de inchiriere fara a fi agenti imobiliari, ei dandu-se drept agenti imobiliari?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:48, 22 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce pedeapsa doamna dvs nu vedeti ce se intampla in țărișoara noastră doctori falși,stomatologi falși,avocati falși,preoți falși etc.In functie de speta poate sa fie vorba de o înșelăciune sau practicarea fără drept a unei profesii.Colegii specializați în penal de pe acest forum poate va dau mai multe amănunte.
Trebuie verificat daca este vorba de o profesie cum ar fi cea de arhitect.
Agentul poate intermedia daca nu ar fi vorba de norme speciale.

Infracțiunile pot fi mai multe sau niciuna.
Depinde de mai multe lucruri.
Depinde si cate intermediari face.
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii sau in semnatura? phlorense phlorense Buna seara. Sunt inginer de profesie si as dori sa stiu cum este pedepsita o persoana care semneaza acte sub titulatura de inginer, desi acesta nu are ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor!!! fals,uz de fals si inselaciune Dumitrascu Bogdan Dumitrascu Bogdan Buna seara,am nevoie de ajutor intr-o problema la care nu prea gasesc o rezolvare ,si sper ca imi puteti da macar cateva sfaturi.Este vorba despre o problema ... (vezi toată discuția)
Adeverinta completata gresit - fals in acte EluBar EluBar Acum cateva zile am ajutat o colega in obtinerea unui imprumut la CAR completand un formular cu venitul meu. Formularul l-am completat, trecand salariul brut ... (vezi toată discuția)