avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident cu victima
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident cu victima

Buna ziua ,prietenul meu a fost implicat într-un accident în care fratele său a decedat.Mentionez ca el era pasager si prietenul meu era șoferul.Mama lor dorește să dea asigurarea in judecata ptr decesul produs si intrebarea mea este daca acest lucru îl afectează pe prietenul meu,chiar dacă sunt frații si el a fost șoferul.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 18:44, 26 Februarie 2019
Sincere condoleante.
In situatia prezentata de dumneavoastra, exercitarea dreptului rudelor celui decedat nu agraveaza situatia soferului.
Pentru sfaturi si indrumari gratuite ne puteti contacta.
Cu stima,
Bicsak Laszlo,
Asociatia Victimelor Fara Vina
In acest se deschide un dosar penal pentru ucidere din culpa. Mama decedatului se poate constitui parte civila solictand daune materiale si daune morale.
Totodata se deschide dosar de dauna la societatea de asigurare unde are persoana care a condus incheiata asigurarea RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces accident rutier mai2017 mai2017 In urma cu doi ani fratele meu a decedat intr-un accident rutier in Germania.Era pasager intr-o masina inmatriculata in Germania.Conform legislatiei din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,copilul meu a fost omorât într-un accident rutier ... Raluca Nanu Raluca Nanu Bună ziua,copilul meu a fost omorât într-un accident rutier în Olanda,ce drepturi am ?Am dreptul de daune morale și materiale?Daca da ,cine trebuie să le ... (vezi toată discuția)