avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... SORA MEA A MURIT IN ACCIDENT DE MASINA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

SORA MEA A MURIT IN ACCIDENT DE MASINA

SORA MEA SE AFLA INTR-O MASINA CARE A FOST IMPLICATA INTR-UN ACCIDENT ,IN URMA IMPACTULUI AU DECEDAT CEI DOI PASAGERI INCLUSIV SOFERII DIN AMBELE MASINI,FIIND VORBA DE COLIZIUNE FRONTALA,BENEFICIAZA SORA MEA DE ASIGURARE?MENTIONEZ CA MASINA ERA IN LEASING,APARTINEA CELUILAT PASAGER CARE SE AFLA IN MASINA CU SORA MEA.EA DACA A FOST VICTIMA BENEFICIZA DE ASIGURARE?NE PUTEM CONSTITUI PARTE CIVILA?CUM SA PROCEDAM?IA RAMAS UN COPIL,ACUM ESTE IN TUTELA TATALUI MEU.VA ROG SA MA AJUTATI.MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: anucy , utilizator 09:48, 25 Februarie 2010
da.. va puteti constitui parte civila, daca nu ea a condus masina care a produs accidentul.. n-are importanta cine a fost proprietarul masinii.. important e sa nu fi condus ea
Daca sora dvs. nu avea o polita de asigurare incheiata la momentul respectiv, nu aveti cum sa beneficiati de pe urma unei asigurari inexistente.
In urma acestui accident, s-a deschis un dosar penal, in cadrul caruia tatal dvs. care este tutorele copilului se poate constitui parte civila.
Condolenate
Daca anterior datei la care a avut loc evenimentul cu victime, sora dvs a incheiat asigurare,beneficiaza ,daca nu este beneficiara, nu poate fi pusa in discutie.
Urmare evenimentului soldat cu victime .s-a intocmit dosar penal,in care tutorele copilului a carui parinte a dececat se poate constitui parte civila
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
Nu ati specificat cui a apartinut vina in producerea accidentului.
Este posibila obtinerea de despagubiri in baza asigurarii RCA.
In primul rand "sincere condoleante" pt.pierderea suferita. Daca vinovat de accident este considerat soferul celeilalte masini cu care a intrat in coliziune si exista o polita RCA pe numele celeilalte masini atunci poate sa fie despagubita. Altfel, nu!

Alte discuții în legătură

Accident cu victima Mădălina Barbu Mădălina Barbu Buna ziua ,prietenul meu a fost implicat într-un accident în care fratele său a decedat.Mentionez ca el era pasager si prietenul meu era șoferul.Mama lor ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca in caz de deces marag68 marag68 tatal meu a decedat in urma unui accident auto produs in luna martie a acestui an. Masina a fost condusa de unchiul meu si deoarece avea atat rca cat si casco ... (vezi toată discuția)
Aciident daune silviu balea silviu balea am avut aciident cu masina si as vrea sa stiu daca rca ma va despagubii in cazul in care nu a mai fost implicata nici o masina in accident. masina nu este pe ... (vezi toată discuția)