avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sponsorizare ong protectia animalelor abandonate
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sponsorizare ong protectia animalelor abandonate

As dori sa stiu daca pot sponsoriza un ONG care se ocupa cu protectia animalelor abandonate,firma pe care o administrez fiind platitoare de impozit pe venit.Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Marți, 26 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:39, 26 Februarie 2019
Da. Regula se va aplica din aprilie 2019, adică din trimestrul al doilea al anului curent.
Va rog sa cititi detaliile la adresa www.avocatnet.ro/articol_500...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare microintreprindere prest prest Buna ziua Cum se poate face sponsorizarea in cadrul microintreprinderilor? Suma de 20%din impozit se calculeaza pt.fiecare trimestru si trebuie virata ... (vezi toată discuția)
Mai putem primi sponsorizari ? pintilescusorin pintilescusorin Avem o asociatie a parintilor care sprijina o echipa de handbal feminin din cadrul C.S.S. Bacau, intrebarea mea este mai putem primi sponsorizari de la firme ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit lacramioaragologan lacramioaragologan As dori sa stiu daca o persoana juridica poate vira o parte din impozitul pe profit pe anul 2010 unei fundatii pentru ajutorarea unui copil. Daca da,cum? Ce ... (vezi toată discuția)