Dapix 
	    	Utilizator

Dapix 
	    	Utilizator	    

Dapix, utilizator
 Dapix, utilizator 	
			 Mia4 
	    	Utilizator

Mia4 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 SzJakab	                   

Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)
	                    SzJakab	                   

Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)

raluk79	                   

Buna ziua,
Am un card pe care primeam lunar indemnizatia copilului ; in momentul in care mi s-au virat ultimii banii, cand copilul a facut 2 ani, eu mai avand ... (vezi toată discuția)
	                    raluk79	                   

Buna ziua,
Am un card pe care primeam lunar indemnizatia copilului ; in momentul in care mi s-au virat ultimii banii, cand copilul a facut 2 ani, eu mai avand ... (vezi toată discuția)

florescumirela86	                   

Buna Ziua!

Daca am o proprire pe un cont si intru in concediu de risc maternal,propirea mai este valabila? (vezi toată discuția)
	                    florescumirela86	                   

Buna Ziua!

Daca am o proprire pe un cont si intru in concediu de risc maternal,propirea mai este valabila? (vezi toată discuția)