avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
LIVE, ACUM Modificări fiscale: Analiza noilor reguli și implicațiile lor practice
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor

Buna ziua, am un coleg care are diploma de studii superioare de ,, INGINER DIPLOMAT,, si in cadrat este pe operator calculator retele; as vrea sa -i schimb incadrarea pe ,,ADMINISTRATOR DE RETEA DE CALCULATOARE ,, si vreau sa stiu daca aceasta incadrare este pentru studii superioare. (vreau o incadrare pentru studii superioare) Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 28 Februarie 2019
Cod COR
252301 - Administrator de retea de calculatoare
Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)
Studii de specialitate si vechime in specialitatea studiilor elff elff Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs de angajare pentru postul de administrator de retea calculatoare. Conditii de participare: studii tehnice ... (vezi toată discuția)