avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Evaziune fiscala 87/1994 , 241/2005
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Evaziune fiscala 87/1994 , 241/2005

Sunt chemat ca martor intr-un dosar de evaziune fiscala, unde eu am intocmit facturile, cand eram angajatul firmei. Firma, persoana respectiva caruia este intocmit dosarul niciodata nu a aparut in fata instantei. Anul trecut am primit o citatie ca martor dar am trimis un document ca sunt plecat din tara, iar acum am primit inca unul dar acum scrie prezenta obligatorie, dar nu sunt in tara si nici nu pot sa ma duc acasa la data respectiva. Ce pot face? Multumesc de raspuns.
Cel mai recent răspuns: robert19901106 , utilizator 18:06, 1 Martie 2019
Înaintați o adresă instanței, cu referire la dosarul penal în care sunteți chemat ca martor, prin care să-i spuneți motivul neprezentării și anexați documentele care dovedesc cele susținerile dvoastră.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj
Multumesc mult Dl Matache.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire cheltuieli deplasare alexstacescu alexstacescu Buna seara, Va supun atentiei urmatoarea problema: In urma cu 6 luni am fost implicat intr-un accident de circulatie (tamponare fara victime), in urma ... (vezi toată discuția)
Permis Ioanahulpe306@gmail.com Ioanahulpe306@gmail.com Buna ziua aș avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns,pe prietenul meu la-u prins in România conducand un autoturism fara permis si ... (vezi toată discuția)
Dosar bulgaria NataliaK NataliaK Bună ziua, în urmă cu trei ani (pe vremea când mai exista taxa de înmatriculare), soțul meu a mers în Bulgaria (pentru un BMW din 2001 în valoare de ... (vezi toată discuția)