avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Modalitate plata venit din declaratia unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Modalitate plata venit din declaratia unica

Am reusit sa trimit la ANAF declaratia unica validata. Am printat-o si as dori sa stiu daca o pot plati tot la ghiseele ANAF si daca e suficient sa prezint declaratia validata ca document de plata.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:29, 1 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti plati tot la ghiseele ANAF si doar cu buletinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararatia 112 ContSters170028 ContSters170028 Buna dimineata, am si eu o problema. Am depus de vreo 3 saptamani la finante o cerere pentru utilizarea unui certificat digital, mi-au spus de acolo ca in ... (vezi toată discuția)
Ce pot face în cazul în care nu am plătit nicio taxă și ... Aradu22 Aradu22 Ce pot face în cazul în care nu am plătit nicio taxă și nici nu am depus declarația unică niciodată pe un PFA timp de 2 ani de zile, iar acum este ... (vezi toată discuția)
D100 ndeea ndeea Am descarcat si depus ieri 24.07.2018 formularul D100 pentru impozit micro de 1% si doar azi 25.07.2018 am reusit sa descarc recipisa in care mi-a aparut ... (vezi toată discuția)