Ce pot face în cazul în care nu am plătit nicio taxă și nici nu am depus declarația unică niciodată pe un PFA timp de 2 ani de zile, iar acum este radiat? Menționez că au fost încasări externe în valoare de 200.000 €, iar PFA-ul a fost radiat anul trecut.
Din păcate, am fost începător și, neștiind, nu am deschis cont pe firmă. Am emis facturile pe contul personal, deci pe factura emisă cu numele firmei a fost adăugat codul IBAN personal, iar acum, primind citație să mă prezint la ANAF cu documente justificative, am întrebat un contabil și mi s-a spus că ar fi trebuit o declarație completată anual cu taxele plătite etc.
**POPA GHEORGHE a scris:**
[quote]Cum ați reușit radierea PFA la Registrul Comerțului, fără avizul ANAF pe care îl puteți primi doar dacă erați cu plata taxelor și impozitelor la zi?
[/quote]
Radiere pfa anaf
alinatr
Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)
Pfa radiat
marespatricia
M-am trezit in luna mai cu PFA-ul radiat, desi am primit in fiecare an avizul primariei pe autorizatie. Ce ar trebui sa fac acum ca sa imi reiau activitatea pe ... (vezi toată discuția)