avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Clasare dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Clasare dosar

Cine claseaza un dosar si cum se produce clasarea,Mentionez ca plangerea depusa nu se sustine dar procurorul a decis sa o trimita la instanta de ce?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 17:10, 4 Martie 2019
Trebuie studiat dosarul penal pentru a se analiza situatia.
Propunerea o face Organul de Cercetare Penala care instrumenteaza dosarul (in speta Politistul) dar procurorul care coordoneaza activitatea penala poate nu fi de acord cu masura propusa.....In atare situatie cum sustineti vag cred ca asa s-a intamplat daca spuneti ca totusi dosarul n-a fost clasat ci a ajuns in instanta
Probabil soluția e de renunțare la urmărirea penală. Această soluție trebuie să fie confirmată de un judecător.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la decizie procuror de clasare dosar penal Diamandi Diamandi Sunt reclamant intr\'un caz cu doi samsari. Politistul de caz a propus clasarea, el nevrand sa ia ca probe inregistrarile audio din care reiesea clar ... (vezi toată discuția)
Lipsa raspuns consultare dosar IonB IonB Buna ziua, De peste 3 luni de zile fac solicitari (personal la Parchet si pe mailul Parchetului) pentru comunicarea stadiului cercetarilor in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Polițistul de caz nu a prezentat procurorului, de mai bine de un an, sesizările mele privind declarațiile false din dosar. ce pot să fac împotriva lui, cum e mai bine? soparla62 soparla62 La data de 07.08.2017 am depus la parchet o plangere penala privind falsul intelectual conform art.321 Ncp. Plangerea a fost trimisa la politie, politistul a ... (vezi toată discuția)