În 2015 am fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice. Suntem în 2019 și nu am am fost chemat nicăieri, ce aș putea să fac pentru urgentarea dosarului penal?
buna seara! in luna octombrie 2015 am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,86 in aerul expirat. Am facut si accident am lovit cateva masini parcate. am fost dus la IML pentru probe de sange. In luna mai 2018 am luat legatura telefonic cu politistul care instrumenteaza cazul si mi-a spus ca au ajuns rezultatele de la IML si voi fi chemat la audieri in jurul lunii iulie 2018. Suntem in 2019 si nicio veste de nicaieri. nu am fost chemat de nimeni nicaieri. Ce as putea sa fac? Va multumesc anticipat!
De mincat am mincat pe la ora unu ziua si seara niste cipsuri am inceput sa beau bere pe la 6.30 si la 00:45 am plecat cu masina aproximativ 5 km am fosf oprit am cooperat cu ei nu am refuzat nimic am fost total deacord cu ei ca imi asum in totalitate vina si am fost si 6 in turizm ce ma tem sa nu mil anuleze
Stiti cam cit ar dura un astfel de dosar si cea mai mare problema eu am sotia nevazatoare si necesitata transport stiti cumva ma poate ajuta cu ceva ca mam nenorocit si sotia si copilu din asta mincam si noi acum e prea tirziu dar intreb
Acoolemie
florin999
Pe 12.12.2009 am fost oprit de politie la un control de rutina si aveam 0.46g acool in aer-ul expirat, si m-au dus la iml sa imi ia probe de sange, astazi dupa ... (vezi toată discuția)