În 2015 am fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice. Suntem în 2019 și nu am am fost chemat nicăieri, ce aș putea să fac pentru urgentarea dosarului penal?
buna seara! in luna octombrie 2015 am fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,86 in aerul expirat. Am facut si accident am lovit cateva masini parcate. am fost dus la IML pentru probe de sange. In luna mai 2018 am luat legatura telefonic cu politistul care instrumenteaza cazul si mi-a spus ca au ajuns rezultatele de la IML si voi fi chemat la audieri in jurul lunii iulie 2018. Suntem in 2019 si nicio veste de nicaieri. nu am fost chemat de nimeni nicaieri. Ce as putea sa fac? Va multumesc anticipat!
Ma mira faptul ca cei de la IML v-au comunicat dvs rezultatul, nu este tocmai legal...
Oricum, in ceea ce priveste valoarea alcoolemiei, se intalnesc in practica si situatii ca cea mentionata de dvs.
V-am spus, este posibil ca procurorul sa solicite calculul retroactiv. La cum ati prezentat situatia de fapt, este posibil ca in urma calculului retroactiv, sa iasa o alcoolemie mai mica la momentul depistarii.
Acoolemie
florin999
Pe 12.12.2009 am fost oprit de politie la un control de rutina si aveam 0.46g acool in aer-ul expirat, si m-au dus la iml sa imi ia probe de sange, astazi dupa ... (vezi toată discuția)