avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum as putea obtine pedigree pentru caini de la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum as putea obtine pedigree pentru caini de la crescator?

Buna numele meu este Bobi muncesc in Anglia in urma cu 2 saptamani am fost in tara si am cumparat 2 pui pomeranieni de la un crescator...l-am intrebat daca sunt de rasa si mi-a spus ca da si daca au pedigree si a spus ca da ...am fost dupa pui in oradea omul mi-a dat certifocatele de sanatate pt caini si pasaportul dar nu mi-a dat pedigree ...eu am uitat sa-l intreb atunci pe moment si am venit in anglia cu cainii..dupa o saptamana am vorbit cu el si mi-a spus ca cainii sunt din parinti cu pedigree si ca nu o sa-mi dea pedigree la ei si ca nu pot sa ii fac nimic ...mi-a spus ca am inteles eu gresit dar stiu foarte bine ca l-am intrebat de pedigree si in anuntul lui spun ca au pedigree...nu stiu cum as putea actiona legal sau cum sa fac sa obtin pedigree de la el sau ce as putea face???
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:58, 6 Martie 2019
Aspectul ca nu va aflati in tara sa puteti desfasura demersuri personal,este un dezavantaj major
Trebuie verificat daca vanzatorul are cainii inregistrati in registrul national al asociatiei chinologice
Trebuie verificat daca cuibul a fost declarat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am achizitionat o catelusa de la un crescator renumit ... Beatrice.C. Beatrice.C. Buna ziua, Am achizitionat o catelusa de la un crescator renumit din rasa Pomeranian. Ni s-a spus verbal si in scris ca aceasta detine Pedigree si ca ... (vezi toată discuția)
Sterilizarea cainilor si monte ilegale atodo atodo Buna ziua! Am niste intrebari legate de cainii cu stapan. Din cate stiu eu (va rog sa ma corectati daca gresesc), toti proprietarii de caini sunt obligati ... (vezi toată discuția)
Legislatie infiintare canisa caini de rasa brezan brezan Buna ziua. Din 2004 detin o casa de locuit intr-o zona cu mai multe case si cabane (case de vacanta). Casa este construia pe o supraf. de teren de 15m front ... (vezi toată discuția)