avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... inscrierea in Colegiul Consilierilor ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

inscrierea in Colegiul Consilierilor juridici----obligatoriu?

Sunt consilier juridic incadrat la o firma"X" cu contract de munca cu timp partial/2ore....pe langa job-ul asta mai am unul pe un cu totul alt domeniu cu 8 ore.E obligatoriu sa fii in C.C.J. inscris........?Pentru ca eu nu sunt....Am o vechime de 9 luni/pe postul de consilier juridic....
mai fratilor, e o intreaga nebuloasa aici.
iar intervin desi cred ca am mai facut-o.
eu sunt consilier juridic de un an si nu sunt in ccj. eu ce naiba, exercit ilegal o functie sau cum?
stai ca incep sa pricep: tu esti angajata cu CIm timp partial, respectiv 2 ore, la o persona inscrisa in CCJ pe post de consilier juridic si mai ai un CIM cu o alta soc unde esti incadrata pe un alt post. concluzie: te afli in situatie de incompatibiliate. mai departe: ce legatura are faptul ca persoana care te-a angajat pe post de cons jur este inscrisa in CCJ daca tu nu esti si nu ai contract de indrumare profesionala?
e adevarat alexya ca e o nebuloasa in tot statutul asta al cons jur dar se va face soare si pe strada noastra. desfasoara activitatea in continuare cu succese multe si lasa-i pe astia de la CCJ in pace. eu incerc doar sa explic aliciei pe litera de lege cum stau lucrurile.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Mai 2006
sirbu elena, utilizator
Ai inteles situatia mea..legata de contracte..nu pot sa am un contract de indrumare cu persoana respectiva pentru ca de abia anul asta e consilier definitiv...mai exact in vara.
da ..exact Estelle.......exact cum m-ai citat!!!!!!1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiar nelamurit sunt angajat ca si consilier juridic debutant, insa sunt intr-un fel cam de capul meu. intrebarea mea ar fi: inscrierea aceasta in Uniunea Consilierilor ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic stagiar grumette40 grumette40 Urmează să termin facultatea în luna iulie şi aş dori să devin consilier juridic . Îmi poate cineva explica paşii pe care trebuie să ... (vezi toată discuția)
O situatie atipica - inginer, vreau să devin consilier juridic m mirela m mirela Sunt ing. , am studii de drept, si vreau sa devin cons. jur. , dar nu e specificat in lege cum se calculeaza vechimea in munca in acest caz. , in care am ... (vezi toată discuția)