avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Firma de asigurări mă despăgubește cu o sumă ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Firma de asigurări mă despăgubește cu o sumă mică pentru daună totală. Ce e de făcut?

firma de asigurari,constat dauna totala si despagubirea este mica .
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multe societati de asigurari creeaza probleme la plata.Sint unele care chiar dupa aprobarea dosarului au intirziat plata luni de zile.In cazul dvs. refuza plata.Consultati un expert auto si mergeti in instanta daca nu reusiti sa rezolvati amiabil.Evaluarea expertului auto e foarte importanta fiindca instanta pe o astfel de evaluare va da sentinta.
Dvs incepeti dezbaterea prin a ne arata ca despagubirea este mica si ce este de facut. Ulterior ne aratati pe ce motiv refuza asiguratorul plata. Sa intelegem ca nu vrea sa despagubeasca integral toata dauna, ci doar o parte din ele?
asiguratorul refuza in totalitate plata motivul "nu rezulta legatura de cauzalitate dintre pagube si modul de producere a accidentului
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2019
catalinbirlad, utilizator
Si procesul verbal al politiei de constatare a accidentului , ce spune ?
sa complectat amiabil si soferul vinovat si-a recunoscut vina,; iesire din curtea firmei in E581 fara sa se asigure eu lovindul in spate ..
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
catalinbirlad, utilizator

Alte discuții în legătură

Rca - vinovatul refuza constatarea avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Am fost implicat intr-un accident rutier. Responsabilul si-a recunoscut vina, am semnat constatul amiabil si ne-am vazut fiecare de ... (vezi toată discuția)
Asigurare accident rutier, vatamare corporala alextss alextss Buna ziua, sa luam un caz cum ar fi următorul. Persoana vatamata a fost victima a unui accident rutier aflandu-se in mașina șoferului vinovat ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca (obligatii asigurator) ovidiu59 ovidiu59 In urma unui accident fara victime autoutilitara mea a suferit avarii ce presupun, din discutiile avute cu asiguratorul daune totale. In procedul verbal ... (vezi toată discuția)