avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Panouri solare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Panouri solare

Buna ziua, am la tara o casa si as dori sa aflu daca pot lua prima de la stat pentru a achiziționa panouri solare daca nu am mutația definitiva acolo. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ilie Nina , utilizator 11:05, 29 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_507...
Buna ziua, daca va referiti la panourile fotovoltaice- pentru captarea energiei solare si transformarea ei in energie electrica, si noi am trimis documentatia pentru acest tip de incalzire catre firma care ne-a montat si panourile presurizate - pentru apa calda, si ni s-a precizat ca momentan asteapta aprobare pt a putea fi validati ca firma de beneficiara sa realizeze aceste montaje. Daca sunteti propriatar si aveti Carte funciara (fara acest document nu beneficiati), nu stiu sa fie alte impedimente. Dar luati legatura cu o firma in acest domeniu si ei va vor da toate detaliile. Spor la prima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen imi trebuie pentru instalare panouri fotovoltaice si pictare pereti? alexgorea alexgorea Ce cod CAEN imi trebuie pentru infiintarea unei firme ce se va ocupa de instalarea panourilor fotovoltaice si a boilerelor pe baza de lumina soarelui, iar ca ... (vezi toată discuția)
Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul ... contabilitate dovis.ro contabilitate dovis.ro Ca societate dorim sa montam panouri fotovoltaice pe terenul societatii, nu pe cladire, cu o putere mica, sub 100kw, in vederea alimentarii proprii cu energie ... (vezi toată discuția)
Utilizarea acoperisului blocului... corneliuco corneliuco In situatia in care proprietarul aaprtamentului de la ultimul etaj este de acord se poate monta o instalatie solara de incazit apa pe acoperis? ( bineinteles ... (vezi toată discuția)